logo
  • SIMPLY AMAZING

    NISSAN LEAF

Aanbevolen catalogusprijs*

36.940€

Private Lease*
vanaf 571€/maand

Nu aan*

34.940€

Aanbevolen catalogusprijs*

36.940€

Nu aan*

34.940€

WLTP – GECOMBINEERD

 Actieradius: 270 km **

MAXIMAAL VERMOGEN

 110 KW (150PK)

SNEL LADEN VAN DE BATTERIJ

 Van 20 tot 80% in ongeveer 60 min **

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

* Verplichte velden

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

NISSAN LEAF

DE NISSAN LEAF ZERO EMISSION

ELKE DAG, SIMPLY AMAZING

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe Nissan LEAF, de meest geavanceerde elektrische wagen op de weg.

Configureer uw auto

BEREID U VOOR OP EEN NIEUWE ERVARING

EEN RIT WAARBIJ ALLE ZINTUIGEN WORDEN GESTIMULEERD

Nissan Intelligent Mobility transformeert de relatie tussen u en uw wagen. Stelt u zich eens voor: een voertuig dat maar één pedaal gebruikt om te versnellen, af te remmen en te stoppen, dat perfect zelfstandig kan parkeren en helpt om u te beschermen tegen risico’s uit uw omgeving. Met een breed scala aan Nissan Intelligent Mobility-functies tovert de nieuwe Nissan LEAF uw alledaagse ritten om tot een sensatie.

VOEL DE KRACHT VAN PURE PRESTATIES

E-PEDAL

Versnellen, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Ja! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, aangenaam en geeft u ook nog eens meer controle.

KRIJG ONDERSTEUNING WAAR NODIG

PROPILOT

Activeer Nissan ProPILOT als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, afremmen of stoppen. Het zorgt er ook voor dat u in het midden van de rijbaan blijft en houdt uw dode hoeken in de gaten.

ONTDEK MEER OM U HEEN

PROPILOT PARK

Parkeer als een professional met ProPILOT. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga gerust achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren makkelijker dan ooit.

NUL UITSTOOT

MEER KILOMETERS VOOR MINDER GELD

WAAROM KIEZEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN?

Met de nieuwe Nissan LEAF bent u goedkoper uit: minder bewegende onderdelen, dus lagere onderhoudskosten; geen uitstoot, dus lagere eigendomskosten en 100% elektrisch, dus minimale gebruikskosten. Als dat niet fantastisch is!

BESPAREN
Elektriciteit is veel goedkoper dan brandstof en met de nieuwe Nissan LEAF hoeft u nooit meer de olie te vervangen, de motor af te laten stellen of emissietesten te doorlopen. Bespaar op uw dagelijkse ritten en u wordt er ook nog eens voor beloond. Met talloze overheidssubsidies en belastingvoordelen moet u niet meer twijfelen om de overstap te maken.

GEEN CO2
De nieuwe Nissan LEAF stoot geen CO₂ uit. Tijdens het gebruik is het daarom een emissievrij voertuig, hoewel de algehele bijdrage aan een schoner milieu uiteraard afhangt van de vorm van elektriciteit waarop de motor draait. Dit varieert per land en energieleverancier.

DESIGN

NISSAN LEAF

EEN OPVALLEND NIEUW DESIGN

In de pure, eenvoudige lijnen van de nieuwe Nissan LEAF komen inspiratie door natuur en technologie samen; een krachtig symbool dat perfect past bij onze tijd.

GEDREVEN DESIGN VANUIT ELKE HOEK

Scherp en aerodynamisch met zijn iconisch zwevend dak en spitse voorkant; de nieuwe Nissan LEAF gaat naadloos in zijn omgeving op.

SNIJD DOOR DE LUCHT

Dankzij zijn geavanceerde aerodynamische design breekt de nieuwe Nissan LEAF de wetten van de luchtweerstand. Daarnaast is de wagen ook nog eens ongelooflijk stil.

MODERN MET EEN TOUCH OF BLAUW

Het uitnodigende interieur design van de nieuwe Nissan LEAF biedt voldoende ruimte en klasse, met iconische accenten in blauw en zachte zetels.

PLAN UW RAZENDE RIT

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN MET DE NIEUWE NISSAN LEAF

Met de ongekend krachtige nieuwe accu, een veelzijdige selectie aan rij-instellingen om uw actieradius onder controle te houden en oplaadstations waar en wanneer u ze nodig hebt, komt u met de nieuwe Nissan LEAF overal: simply amazing!

SNEL LADEN VAN 20% TOT 80% ROND 60 MINUTEN***

Sluit uw nieuwe Nissan LEAF aan op een CHAdeMO snellader en laad uw batterij tot 80% vol in maximaal 60 minuten.

THUIS OPLADEN IN 7,5 UUR****

U kunt de batterij van uw nieuwe Nissan LEAF in 7,5 uur opladen met de 7 kW thuislader (Wallbox).


Disclaimer

Aanbevolen catalogusprijs is de maximaal aanbevolen prijs incl. BTW voor de Nissan LEAF ACENTA, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs incl. BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.  De stockpremie: bij aankoop van een Nieuwe Nissan LEAF uit voorraad, van 01/05/2019 tot 31/05/2019 biedt Nissan u een stockpremie van € 2.000. Stockpremie is enkel geldig op geselecteerde voertuigen uit voorraad.  De gratis wallbox is exclusief plaatsings- en keuringskosten. Alle promoties (incl. de gratis wallbox) zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/05/2019 tot 31/05/2019. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op het moment van de aankoop. De foto’s kunnen afwijken van de beschreven versies.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

Onze acties

ONZE STOCK

CONTACTEER ONS

Onze diensten