logo
logo
promo

Zorgeloos

De Winter out

Van 17/11/18 t.e.m. 31/01/19

In de winterperiode is een optimale conditie van uw Nissan zeer belangrijk. Kom daarom snel langs bij de Nissan-dealer voor een Wintercheck. Tijdens deze check worden de meest cruciale onderdelen van uw Nissan gecontroleerd. In de periode van

17 november t.e.m 31 januari 2019 kost deze check € 9,95.
MAAK DUS SNEL EEN AFSPRAAK!

Uw Nissan-dealer zorgt er ook voor dat u goed voorbereid op wintersport kunt. Of u nu op zoek bent naar een dakkoffer, ski-dragers of sneeuwkettingen, bij uw Nissan-dealer bent u hiervoor aan het juiste adres. Vraag in the showroom naar het aanbod.

CONTACTFORMULIER
De Winter out

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten